Първият хибриден лаптоп Satellite Radius 11 на Toshiba

0
Satellite Radius 11 на Toshiba
Снимка/Toshiba

Новият Windows лаптоп на Toshiba е хибрид с HD тъчскрийн, който може да се върти на 360 градуса. 11,6-инчовият хибрид, наречен Satellite Radius 11, е предназначен както за работа, така и за забавления в свободното време.

Satellite Radius 11 може да се трансформира в пет различни режима на работа – режим лаптоп за ползване на клавиатурата и портовете; режим таблет; режим публика за hands-free гледане с разположени в горната част говорители; режим презентация за браузване и гледане при свободно стоене; режим „tabletop”, който позволява на лаптопа да легне и да стане изцяло плосък за споделяне на съдържание с по-големи групи.

Пълноразмерната плоска клавиатура без рамка с голям кликпад осигурява комфортно писане. При сгъване на лаптопа на 180 градуса стандартната клавиатура се деактивира.

Toshiba Satellite Radius 11 работи с операционна система Windows 8.1. Може да бъде конфигуриран с процесорите Pentium или Celeron на Intel. Има вградена графична карта Intel HD Graphics и технологията Intel Burst Technology 2.0, които осигуряват по-бързо време на реакция и ефективност на захранването. Лаптопът е с 4 GB вградена памет и 500 GB твърд диск, HD уеб камера с вграден микрофон, вградена призматична батерия, USB 3.0, USB 2.0, HDMI портове и SD карта слот.

Лаптопът е в продажба от края на октомври на цена около 800 лева.