Adidas представя умната гривна Fit Smart от линията miCoach

0
Fit Smart от линията miCoach на Adidas
Снимка/Adidas

Това не е първото фитнес тракер устройство на Adidas, но е повече от това, което хората очакват от умна гривна за фитнес. Fit Smart мери сърдечния ритъм, изгорените калории, темпото, изминатото разстояние и напредъка в реално време. LED лентата от страни на гривната служи като измерител на полаганите усилия по време на тренировка, като свети в синьо, зелено, жълто или червено в зависимост от интензивността на тренировката. Вибрация ще ви уведоми, когато сте постигнали вашата цел, без да е нужно да гледате гривната.

В комбинация с мобилното приложение на Adidas, Fit Smart ще помогне на спортистите да поставят и следят прогреса си по отношение на своите седмични цели или дългосрочни тренировъчни планове. Приложението miCoach Train and Run се свързва с Bluetooth LE и ще бъде обновено през август, за да може да се свързва с Fit Smart.

За разлика от другите фитнес тракери, Fit Smart не е създадена да се носи цял ден. Гривната съхранява информация до 10 часа – точно колкото издържа батерията, така че ще се наложи да спирате и стартирате устройството, освен ако не искате да получавате данни за вашия сърдечен ритъм, докато стоите на бюрото. Fit Smart се предлага от края на месец август на цена от 200 щатски долара.