Умната гривна Razer Nabu е в бета програма

0
Razer Nabu
Снимка/Razer

Производителят на геймърски компютри Razer навлиза на пазара за носими устройства със своята умна гривна Nabu. Гривната беше представена по-рано през годината по време на CES 2014. В момента устройството е в бета програма и ще се бори с останалите фитнес гривни на пазара за вниманието на спортуващите хора.

Nabu е фитнес джаджа, която предлага някои функционалности на умните часовници. Получаването на известия на малкия LCD дисплей с резолюция 128 х 32 пиксела прави Nabu перфектна за тези, които не са решили какво искат.

Nabu ще работи с iPhone 5 и Android 4.3 и по-нови техни версии. Устройството е водоустойчиво и издържа от пет до седем дни преди да бъде заредено отново.

За участие в бета програмата на Nabu се бориха над 250 000 участници, но само 500 човека получиха възможността да тестват гривната.

[pull_quote_center]Изключително насърчаващо е, че получихме толкова много кандидатури за участие в бета програмата на Razer Nabu[/pull_quote_center] споделя генералният мениджър на компанията Мин Лян Тан. [pull_quote_center]Това е категорично доказателство, че сега повече от всичко хората искат да вземат участие в разработването на носимо устройство, което напълно съвпада с техните нужди.[/pull_quote_center]