Възглавницата DreamPad пуска музика само на вас

Можете да заспивате с музика без да ползвате слушалки с възглавницата DreamPad, която изпраща успокояващи звуци в ушите ви посредством вибрации.

0
DreamPad
Снимка/dreampadsleep.com

Предпочитанията относно избора на музика за заспиване са доста индивидуални. А носенето на слушалки докато спите може да бъде много дискомфортно. Възглавницата DreamPad позволява да слушате музика за приспиване без да безпокоите други като я шепне само на вашите уши.

DreamPad се свързва чрез кабел с вашия смартфон или MP3 плейър и използва кондуктивна технология, за да предава звука в ушите ви. Подходът е подобен на този на слушалките, които ползват костната проводимост. Според създателите на възглавницата тя предава звук под формата на вибрации независимо от позицията, в която спите. Възглавницата е тънка, така че може да я поставите върху друга възглавница или да я пъхнете в калъфката.

DreamPad струва 179 щатски долара (около 254 лева) и се предлага с пет успокояващи музикални програми, които представляват комбинации от мелодии от синтезатор и камбани, шум от вълни или акустична китара. Ако не са ви достатъчни мелодиите, винаги може да свържете възглавницата с вашия смартфон или MP3 плейър.