Високотехнологичен шейкър миксира коктейли за вас

B4RM4N е комбинация от умен шейкър и приложение, която използва сензори, за да миксирате перфектния коктейл всеки път.

0
B4RM4N шейкър
Снимка/B4RM4N

Ситемата се състои от два елемента: приложение, което съдържа рецептите и служи като дисплей, на който получавате инструкции, и самият шейкър. В шейкъра са поставени не само LED светлини, за да изглежда хубаво, но и следните сензори, за да ви помогнат да миксирате коктейли: сензори за тежест, за да знаете какво количество съставки да слагате, и акселерометър, за да знаете колко дълго да разбивате с шейкъра.

[pull_quote_center]Благодарение на своите сензори и на приложението си, B4RM4N върши почти цялата работа вместо вас. Води ви през всички стъпки, така че лесно да правите напитки с вашите приятели и семейство[/pull_quote_center] пишат създателите на умния шейкър, Рафаел Териер и Шарлот Териер, в платформата за групово финансиране Kickstarter, където набираха средства за проекта. [pull_quote_center]Най-трудната част е да изберете кой коктейл искате да направите от дългия списък с рецепти.[/pull_quote_center]

Шейкърът е съвместим с iOS и Android, като рецептите включват настройки до три напитки. LED светлините и звук ще ви известят при свързване на шейкъра с приложението.

B4RM4N се захранва от литиево-полимерна батерия, която може да се зарежда чрез USB.

Създателите на B4RM4N се надяваха да съберат 100 000 щатски долара от кампанията за финансиране в Kickstarter, но за тяхно съжаление кампанията им беше неуспешна и събраха само 43 427 долара. B4RM4N можеше да бъде закупен при участие в кампанията за 89 долара, като стандартната цена ще е 149 долара. Може да видите миксирането на коктейл с умния шейкър във видетото по-долу.