BeoVision Avant на Bang & Olufsen следва всяко ваше движение

0
BeoVision Avant на Bang & Olufsen
Снимка/Bang & Olufsen

Повечето производители на телевизори имат притеснения относно ъгъла на видимост. Bang & Olufsen също не са изключение. Единствента разлика при тях е методът, който използват, за да подобрят видимостта. С новия си телевизор BeoVision Avant компанията въвежда нов стандарт при телевизорите. Вече може да забравите ъгъла на видимост – единственото, което е важно, е къде се намирате. Телевизорът следи вашите движения и ви дава възможност да виждате директно екрана.

BeoVision Avant се предлага с конструкция за стената, стойка или самостоятелно. При избиране на един от вариантите с конструкция за стената или стойка телевизорът може да се мести настрани или да се завърта в определена посока. Също така може да се мести и вертикално.

55-инчовият Ultra High Definition (UHD) LED дисплей на BeoVision Avant е с 4К (3 849 х 2 160 пиксела) резолюция. Сензор в горната дясна част на телевизора измерва светлината в помещението и според това настройва контраста и цветовете на картината. Има впечатляващите 5 HDMI входа и възможност за използване на AppleTV. Системата за звука е, разбира се, повече от добра – друго и не може да се очаква от Bang & Olufsen. Системата е 3 канална с 8 говорителя и 8 усилвателя. Предлага дълбоки и богати звуци както повечето звукови системи на B&O.

BeoVision Avant може да се управлява както от BeoRemote One дистанционното, така и от мобилно приложение на B&O.

Цената на BeoVision Avant определено не е от най-изгодните. Телевизорът ще се предлага на цена от 7 995 щатски долара (около 11 790 лева) в САЩ, като в нея не е включена струващата 895 долара механична конструкция за стена.