Външна батерия BatteryBox от Gbatteries за Macbook и други устройства

Gbatteries обещава дълъг живот на батерията с технологията BatteryOS и повече заряд за мобилните устройства с външната батерия BatteryBox.

0
BatteryBox
Снимка/Gbatteries

Един от основните недостатъци на батериите днес е намаляването на техния капацитет с всяко следващо зареждане. Компанията Gbatteries има решение на точно този проблем. С нова технология, наречена BatteryOS, компанията предлага по-добра производителност на батерията без намаляване на капацитета й с всяко следващо презареждане. BatteryOS представлява система за управление на батерията, специално разработена да намали процеса на деградация.

От Gbatteries имат решение и на друга ваша нужда – от заряд на вашето мобилно устройство. BatteryBox представлява външна батерия, която се свързва чрез USB към дадено устройство. Батерията е достатъчна, за да поддържа Macbook Air за 12 часа, Macbook Pro до 6 часа или да зареди 8 iPhone-a. Капацитетът на батерията  е 50 Whr/12000 mAh и тежи 250 грама.

Благодарение на BatteryOS след 3 000 презареждания капацитетът на BatteryBox ще запази впечатляващите 96% от капацитета си, гарантира компанията.

В интернет страницата на BatteryBox батерията е описана като съвместима с всички устройства, зареждани през USB порт, и с всеки Macbook с MagSafe2.

Батерията се зарежда през microUSB. За 4,5 часа се зарежда до 80% от капацитета й, а за 9 часа до 100%.

Очаква се доставките на BatteryBox да започнат тази есен. Цената на батерията е 139 щатски долара (около 197 лева).