Microsoft пуска приложението Video Tuner за Windows Phone 8.1

0
Video Tuner
Снимка/Microsoft Mobile

Microsoft пусна новото приложение Video Tuner, което дава възможност на притежателите на Nokia Lumia с Windows Phone 8.1 да редактират видео и да добавят различни ефекти.

Приложението е на разположение да бъде свалено от началото на месец юли. То дава възможност за бързо редактиране, срязване, добавяне на филтри и други само с няколко действия. Също така можете да добавите забавени кадри във вашето видео. Всичко, което създадете, може да бъде запазено в OneDrive или споделено моментално.

Ако желаете да замените звука на видеото с ваше собствено аудио, е нужно само да го имате качено на устройството ви.

Има и няколко условия, като това, че видеото, което редактирате, трябва да е заснето от същото устройство, в което е инсталирано приложението Video Tuner, а приложението в момента работи само с Lumia устройства с Windows Phone 8.1.

В допълнение, ако искате да запазите създадените видеа във Vine формат, трябва да използвате приложението Vine, за да ги споделите, тъй като Video Tuner не поддържа директно споделяне през Vine.

След като марката Lumia вече е синоним на фокус върху качеството на камерата, е логично Microsoft да увеличи съществуващите приложения за камера Lumia с едно за видео редактиране.