Checky ще ви покаже по колко пъти на ден използвате телефона си

0
Приложението Checky
Снимка/Checky

В днешно време повечето от нас са роби на своите електронни устройства. Опитваме се да свалим всеки байт информация, която е актуална, и така пропускаме света около нас. Постоянно проверяваме статусите в социалните мрежи, приложенията за игри, пропуснати повиквания, СМС и др. Броят на подобни действия може да бъде десетки или дори сто на ден. Ако някога сте се чудили по колко пъти на ден проверявате своя телефон, вече има начин да разберете това благодарение на приложението Checky.

Това е много просто приложение, което предоставя информация за това колко пъти на ден ползвате телефона си и за местата, на които го ползвате. Така може да разберете също къде най-много използвате вашия телефон.

[pull_quote_center]Както много други хора и аз съм доста пристрастен към телефона си…И сега знам колко точно съм пирстрастен: в повечето дни проверявам телефона си над 100 пъти. Всъщност, вчера го проверих 124 пъти. Днес – само 76 пъти досега. Новата ми цел е да го проверявам по-малко от 100 пъти на ден.[/pull_quote_center] казва създателят на Calm, Алекс Тю.

Checky е налично за сваляне за iOS и Android. Но дали приложението няма да отчита това колко пъти сте включили телефона си, за да проверите колко често го ползвате?