Създайте своята история с Adobe Voice за iPad

0
Adobe Voice
Снимка/Adobe

Adobe представи безплатното мултимедийно приложение Adobe Voice за iPad, предоставящо възможност на потребителите свободно да създават и споделят анимирани видеа.

Потребителят има възможност да избере начален темплейт, който ще очертае структурата на видеото. След това може да добави снимки, правени от него, или да си избере от над 25-те хиляди изображения и графични елементи от библиотеката, включена в приложението, или пък да търси изображения в интернет. За да бъде пълно видеото, потребителят може да добави музика, като избере един от включените специално създадени мелодии или музика, създадена от него. Създаденото видео може да бъде споделено в социалните мрежи или изпратено по имейл.

Според компанията приложението Adobe Voice ще бъде особено полезно за училищата, където учениците и учителите могат да създават интерактивни видеа, без да имат нужните познания или ресурси, за да използват видео софтуер. Ученици и учители вече са тествали бета версията на приложението на Adobe. Към момента приложението може да бъде използвано само за iPad 2 и нагоре с iOS 7 и нагоре, но от Adobe мислят да го предложат и за други платформи в бъдеще.

Adobe Voice е безплатно и може да бъде изтеглено от iTunes.