Станете уиски експерт с Distiller за Android

0
Distiller
Снимка/Distiller

Приложението Distiller, което препоръчва уиски за дадено събитие, неотдавна беше пуснато за потребителите на iOS. Потребителите на Android вече също ще могат да си отдъхнат, когато се натъкнат на непознато за тях уиски, защото приложението Distiller вече е налично и за Android.

Distiller може да ви предложи уиски или да ви даде мнение за конкретно уиски, ако разполагате с името му. Ако решите да оставите приложението да направи избор вместо вас, ще трябва да отговорите на редица въпроси. Distiller ще ви препоръча уиски в зависимост от това как сте отговорили на въпросите.

Можете да ползвате приложението без регистрация, но регистрирането ще подобри качеството на препоръките и ще ви даде възможност да гласувате за различни марки уиски.

Приложението може да покаже мнения на потребители за различни марки уиски, история на напитката. Вие също можете да оценявате, както и да купувате уиски от Distiller.

Препоръките на Distiller са базирани на патентован алгоритъм, вземащ предвид цената, репутацията на уискито, това дали става за подарък, както и хиляди данни относно вкуса му. Анализът възпроизвежда т.нар. „профил на вкуса”, който се сравнява с други марки, за да ви даде най-подходящото предложение за вас.

Приложението Distiller е безплатно. Може да го свалите от Google Play.