Социална мрежа за богати струва 9 000 долара за присъединяване

0
Netropolitan
Снимка/Netropolitan

Новата социална мрежа Netropolitan е място за срещи на хора, които са достатъчно богати, за да си платят за присъединяване към нея.

За да се регистрирате в Netropolitan, трябва да заплатите такса от 6 000 щатски долара и още 3 000 долара членски внос. Освен че трябва да бъдете богати, за да се присъедините, трябва и да останете богати, за да продължите да членувате в социалната мрежа. Всяка година трябва да плащате по 3 000 долара, за да сте част от Netropolitan.

Netropolitan описва себе си като [pull_quote_center]онлайн частен клуб за хора с повече пари, отколкото време.[/pull_quote_center]

Има няколко други изисквания за да членство в социалната мрежа. Трябва да имате навършени 21 години, да използвате истинското си име и да посочите града, в който живеете. Съобщенията и постовете трябва да са на английски език. Членовете трябва да се съгласят да не предоставят информация за други участници извън Netropolitan, както и да не изнасят снимки, публикувани в социалната мрежа.

Социалната мрежа за богати е създадена от Джеймс Тачи-Петерс, бивш диригент на Филхармоничния оркестър на Минесота, защото [pull_quote_center]е открил нужда от среда, в която да можеш да си говориш за по-фините неща от живота[/pull_quote_center] според CNN. Netropolitan няма да показва реклами и ще предлага постоянна техническа поддръжка в помощ на участниците.

Netropolitan няма да споделя колко участници има, но съобщи, че вече има няколко стотин присъединили се.

Ако не ви допада тази социална мрежа, може да си изберете други като: ASmallWorld, която е описвана като “MySpace за богати” и Aflluence.org, към която може да се присъедините безплатно, само трябва да докажете че притежавате 3 милионна долара. И накрая – Topcom, която е като Facebook, Twitter и Skype заедно, но само за топ 200 на световните лидери.