ЕА пусна свои известни заглавия за PlayStation Now

0
Лого EA
Снимка/EA

Услугата за стрийминг на игри на Sony, PlayStation Now, се развива бързо от началото на миналата година, когато беше официално представена. Но що се отнася до броя и качеството на игрите, към които предлага достъп, платформата все още изостава.

PlayStation Now е Gaikai базирана услуга за стрийминг на игри, използвана за предлагане на игри за PlayStation, PlayStation 4, PlayStation Vita, PlayStation TV и BRAVIA телевизори. Услугата дава възможност на потребителите да заплатят за достъп до избрани игри на базата на абонамент или само за отделна игра.

От началото на декември месец PlayStation Now добави популярни игри към своята библиотека, благодарение на ново споразумение между Sony и EA. Bejeweled 3, Dead Space 3, Mass Effect 2, Mirror’s Edge и NBA Jam On Fire Edition се предлагат от 2 декември, което е добра новина за всички, които притежават PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, PlayStation TV или съвместим Sony телевизор.

Потребителите ще имат възможност да заемат кое да е заглавие от тези за 1 щатски долар на ден. Разбира се, ще има и други цени, в зависимост от това за колко време ще бъдат заемани игрите.

Услугата PlayStation Now все още не е налична в България, но се очаква да се предлага в Европа от тази година, като се започне от Великобритания.